Apps

Hieronder een paar voorbeelden van de apps die Livecast tot dusver heeft ontwikkeld:  

ZORGATLASSEN


Reumatologie


Reumatologie

Deze unieke app helpt zorgprofessionals reumatische aandoeningen begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Dermatologie


Dermatologie

Deze unieke app helpt zorgprofessionals huidziektes begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Longziekten


“Longziekten”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals longaandoeningen begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Oogheelkunde


“Oogheelkunde”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals oogaandoeningen begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Oogartsen, huisartsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


CVRM


“CVRM”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals cardiovasculair risicomanagement begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Diabetes


“Diabetes”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals diabetes begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Astma en COPD


“Astma

Deze unieke app helpt zorgprofessionals astma en COPD begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Longkanker


“Longkanker”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals longkanker begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Hartfalen


“Hartfalen”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals Diabetes begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Psoriasis


“Psoriasis”

Deze unieke app helpt zorgprofessionals psoriasis begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek veilig op te nemen.


Verrichtingen in de Huisartsenpraktijk


“Verrichtingen

Deze unieke app helpt zorgprofessionals verrichtingen in de huisartsenpraktijk begrijpelijk uit te leggen aan hun patiënt. Artsen en verpleegkundigen hebben nu zelfs de mogelijkheid om het gesprek op te nemen.

 
 

APPS VOOR KINDEREN


Kikker


“Kikker”

Kikker is jarig en viert zijn verjaardag. Met deze vrolijke app, gebaseerd op de beroemde kinderboeken van Max Velthuijs, worden peuters en kleuters uitgenodigd op Kikker zijn partijtje. Ze mogen helpen met de voorbereidingen van het feest. Zo kunnen ze Kikkers huisje versieren of een mooie tekening voor hem maken en Varkentje helpen met het versieren van een taart. Haas en Beertje kunnen wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen en inpakken van mooie cadeautjes. Als het feest begint vraagt Kikker of ze ook een spelletje willen spelen. Ze gaan verstoppertje spelen, koekhappen en fijn puzzelen.
De app biedt gegarandeerd uren speelplezier voor uw peuter of kleuter.


Dikkie Dik


“Dikkie Dik”

Speel en zing mee met Dikkie Dik. Luister naar de grappige verhaaltjes en kijk naar de animaties. Deze app zit vol met leuke en leerzame spelletjes en verhalen. Heel gemakkelijk te bedienen, dus peuters kunnen direct zelf aan de slag.


Dikkie Dik spelletjes


“Dikkie Dik spelletjes”

Dikkie Dik leert je tellen, kleuren, dierengeluiden raden, puzzelen en nog veel meer!

De app zit boordevol leerzame en leuke spelletjes met Dikkie Dik. Dit vind je allemaal in deze app:

1. Leer tellen met Dikkie Dik
2. Raad het dierengeluid en zoek het juiste puzzelstukje erbij
3. Breng het bolletje wol naar Dikkie Dik in het doolhof door je iPhone of iPad te bewegen
4. Geef Dikkie Dik en zijn vriendjes kleur
5. Puzzel met Dikkie Dik, van makkelijk tot moeilijk
6. Raad de vormen
7. Zoek de kaarten die bij elkaar horen
8. Kun jij het verhaal van Dikkie Dik afmaken? Selecteer steeds het juiste volgende plaatje en praatje door op de gele pootjes te drukken
9. Raak het bolletje wol met de pootjes van Dikkie Dik en schiet de bol in de opening
10. Als extra kun je ook luisteren naar een liedje van Dikkie Dik.

Veel plezier!

“Een verademing om te merken dat er zorgvuldig gekeken is naar variatie, animatie en spelgemak.“
“De spelletjes (…) zullen peuters en kleuters lange tijd zoet kunnen houden op de achterbank op weg naar het zonnige zuiden.”
“Hoogstverslavend!”

Bron: Noordhollands Dagblad, 5-6-2012